Vera den Toom

Ik ga grenzen verleggen, door de Stelvio op te fietsen voor B4B!

( Lid van team: Merem Stelvio Rijders )

Steun mij en mijn team!  

Ik werk als (kinder) ergotherapeut bij Merem, en zie dagelijks de gevolgen van hersenletsel bij kinderen en volwassenen. Ik mag bijdragen aan al het harde werk wat revalidanten met NAH leveren om te trainen en leren omgaan met de gevolgen.

Samen met het team van Merem: Merem Stelvio Rijders fiets ik de Stelvio op voor alle revalidanten en voor Bike4Brains. Wie mij een beetje kent, weet dat ik normaal gesproken die fiets liever laat staan, dus ik heb jouw steun daar hard bij nodig heb, als extra motivator om de berg echt op te fietsen. 

Iedere donatie, groot of klein, is welkom. Je kunt mij persoonlijk sponsoren, of ons als team. Aan jou de keuze. Help jij mee om samen het verschil te maken in het leven van een ander?

Wish me luck & alvast bedankt!! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij gaan grenzen verleggen: Merem Stelvio Rijders.

Steun ons en maak een verschil in het leven van een ander!

Een ongelukkige val met de fiets, een auto-ongeluk of een hersenbloeding. Het kan iedereen overkomen. Ook kinderen. Hersenletsel ligt dan op de loer en gooit je hele leven in de war. Even een broodje smeren of naar een feestje wordt uitdagend, laat staan dat lopen en praten niet (meer) vanzelf gaat. Fijn om te weten dat een persoonlijk revalidatietraject bij Merem Medische Revalidatie je dan verder kan helpen.

Grenzen verleggen
“Focus op wat je wel kunt.” Bij Merem zeggen we dit niet alleen, we handelen er ook naar. Dagelijks helpen we honderden mensen op weg naar een leven met meer mogelijkheden. Kinderen en volwassenen die allemaal hun persoonlijk grenzen verleggen, waarvan velen met (aangeboren) hersenletsel. Als geen ander weten wij hoe belangrijk hersenen zijn en dat gedegen wetenschappelijk onderzoek noodzakelijk is.

Nieuwe therapiefiets
Haarspeldbochten, verzuring, twijfel, angst om af te dalen… als Merem Stelvio Rijders (MSR) gaan we ook grenzen verleggen. Niet voor onszelf, maar voor BikeForBrains én voor een gloednieuwe therapiefiets voor de kinderafdeling van Merem Medische Revalidatie. Zo’n glimmende, aanpasbare driewielfiets voor onze kleinste patiëntjes die bij ons revalideren. Zo eentje die kinderogen doet glinsteren. Een fiets die ze helpt bij hun herstel en waar ze met een grote glimlach op rondfietsen.

Steun ons!  
Voor zo’n superfiets pakken wij ook graag de fiets om in Italie  ‘de col’ van Europa, de Stelvio, te trotseren. Daarbij hebben we jouw steun hard nodig. Iedere donatie, groot of klein, is welkom. Je kunt ons als team sponsoren of persoonlijk. Aan jou de keuze. Help jij mee om samen het verschil te maken in het leven van een ander?

Wij gaan in ieder geval op 24 augustus de vouwen uit onze broek fietsen. Als je ons wilt aanmoedigen op de berg… wees welkom!

Sportieve groet van de Merem Stelvio Rijders,

Suzanne, Siem, Jeffrey, Sander, Vera, Tatjana en onze topverzorgers tijdens dit bijzondere avontuur Anna en Sandra.

 

 

 

10/07/2024
11:37

Leon

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
16/07/2024 | 11:04

Mijn eigen echte fiets!

  Daar is die dan!! De passende fiets om de berg op te gaan!  We noemen hem: Djeffy de Giant 

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.