Vera den Toom

Ik fiets de Stelvio op voor B4B!

( Lid van team: Merem Stelvio Rijders )

En daarmee steun ik het doel van de stichting Bike4Brains om fondsen in te zamelen voor preventie van en revalidatie na hersentrauma’s bij kinderen en volwassenen.

Ik zie dagelijks in mijn werk als ergotherapeut bij Merem, medische revalidatie, de gevolgen van hersenletsel bij kinderen en volwassenen en het harde werk wat revalidanten met NAH leveren om te trainen en leren omgaan met de gevolgen. 

Hierdoor word ik ook gemotiveerd om hard te werken, zodat ik nog meer kan bijdragen voor iedereen met NAH. 

20/05/2024
21:03

Mirjam

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
16/05/2024 | 22:18

Voor alles is een eerste keer!

Ik heb nog nooit eerder op een wielrenfiets gereden.  Sterker nog, ik loop liever dan dat ik fiets, of ik pak de auto.. tijd voor een verandering, want het is tijd om te gaan trainen !!  Eerst spullen kopen of lenen: Fietsbroek,schoenen & natuurlijk een fiets... 

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.