Tatjana Lamme

Eén team, één doel: samen met de Merem Stelvio Rijders de berg op!

( Lid van team: Merem Stelvio Rijders )

Een ongelukkige val met de fiets, een auto-ongeluk of een hersenbloeding. Het kan iedereen overkomen. Ook kinderen. Hersenletsel ligt dan op de loer en gooit je hele leven in de war. Even een broodje smeren of naar een feestje wordt uitdagend, laat staan dat lopen en praten niet (meer) vanzelf gaat.

Gezonde hersenen zijn een groot goed
Sinds ik bij Merem Medische Revalidatie werk zie ik dagelijks wat - al dan niet aangeboren -hersenletsel voor gevolgen kan hebben. Ik mopper weleens op ze, maar wat zijn Sander en ik dan toch gezegend met die twee pubers die we hier hebben rondlopen in huis. Met die gedachte in mijn achterhoofd ga ik daarom samen met mijn collega’s op 24 augustus de Stelvio in Italië op fietsen. Grenzen verleggen en waarschijnlijk mezelf keihard tegenkomen op die berg.

De berg op voor een nieuwe therapiefiets
Die grenzen verleggen we als de Merem Stelvio Rijders niet voor onszelf, maar voor een gloednieuwe therapiefiets voor de kinderafdeling van Merem Medische Revalidatie. Zo’n glimmende, aanpasbare driewielfiets voor de kleinste patiëntjes met (al dan niet aangeboren) hersenletsel die bij ons revalideren. Zo’n coole waarvan kinderogen glinsteren. Een fiets die ze helpt bij hun herstel en waar ze met een grote glimlach op rondfietsen.

Samen maken we het verschil
Je snapt, zo’n speciale fiets kost geld en gedegen onderzoek naar onze hersenen ook. Om ons doel te halen hebben we jouw steun nodig. Iedere donatie, groot of klein, is welkom. Je kunt ons als team sponsoren of persoonlijk. Aan jou de keuze. En heb je een bedrijf en zie je jouw logo wel op onze fietsbroek schitteren? Reageer dan voor 5 juni want vanaf 50 euro sta je er al op. Help jij mee om samen het verschil te maken in het leven van een ander?

Wij gaan op 24 augustus de vouwen uit onze broek fietsen. Leuk als je ons komt aanmoedigen op de berg :-)

Superbedankt! Liefs, Tatjana

Benieuwd naar Merem Medische Revalidatie? Bekijk onze website.

20/06/2024
16:44

JJ

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.