Siem Matton

Stelvio, we’ll meet again!

( Lid van team: Merem Stelvio Rijders )

Van de berg op als revalidant, naar omhoog met collega's voor een nieuwe therapiefiets.

Toen mij werd gevraagd mee te doen met de actie van Bike4Brains hoefde ik niet lang na te denken. Met de donatiegelden maakt Bike4Brains het mogelijk dat de fiets een plek krijgt in het revalidatietraject. Ik ben, mede door eigen ervaring, ervan overtuigd dat fietsen de gouden combinatie biedt in de weg naar herstel; het lichaam activeren en (mentale) ontspanning.

 

Sinds mijn ongeluk lijkt mijn leven verassend veel op het beklimmen van een berg.
De top van mijn berg kan ik gelukkig al zien maar ik weet niet hoeveel haarspeldbochten nog gaan komen. Ik ben er bijna maar de laatste loodjes zijn zwaar. Ik kom er wel, dat weet ik zeker, dit is waar ik goed in ben en wat ik op de fiets heel leuk vindt.

 

In mijn werk als kinderergotherapeut zie ik vanaf de andere kant wat het harde werken tijdens een revalidatietraject allemaal kan opleveren. Graag maak ik voor anderen mogelijk wat mij erdoorheen heeft geholpen de afgelopen jaren; fietsen.
Ik fiets opnieuw de Stelvio op voor een therapiefiets voor Merem Medische Revalidatie.
Fietsen alleen is helaas niet genoeg, een kleine donatie is meer dan welkom!

 

 

Liefs Siem

 

20/06/2024
19:19

Mark

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.