Sandra te Winkel

Ik help het team van Merem de Stelvio op voor B4B!

( Lid van team: Merem Stelvio Rijders )

Tijdens mijn werk als kinderrevalidatiearts zie ik al meer dan 15 jaar de gevolgen van hersenletsel bij kinderen. Zowel in Hilversum als in Almere zie ik nu bij Merem Medische Revalidatie hoe groot de impact is van hersenletsel, zowel bij het kind zelf als in deze gezinnen. Graag draag ik bij om deze gezinnen te helpen om verder te komen en zo goed mogelijk een nieuwe balans te vinden. Grenzen verleggen is daarbij belangrijk, om uiteindelijk weer mee te kunnen doen.  Bijvoorbeeld door weer sporten. Graag wil ik daarom ook op een andere manier bijdragen. 

Met het team van Merem gaan we de Stelvio beklimmen voor bike4brains. Lees hieronder meer over dit goede doel. Zelf ga ik niet fietsen (schouderblessure), maar ga ik als arts, verzorger, mentaal ondersteuner enorm mijn best doen om de fietsers van Merem naar boven te krijgen. Wie helpt mee om de revalidanten van Merem weer mee te laten doen op de fiets of racerunner?

Iedere donatie, groot of klein, is welkom. Je kunt mij persoonlijk sponsoren, of ons als team. Aan jou de keuze. 

Alvast bedankt namens mij!

Hartelijke groet Sandra

 

Wij gaan grenzen verleggen: Merem Stelvio Rijders.

Steun ons en maak een verschil in het leven van een ander!

Een ongelukkige val (met de fiets), een ontsteking, tumor of een hersenbloeding. Het kan iedereen overkomen. Hersenletsel ligt dan op de loer en gooit je hele leven in de war. Even een broodje smeren of naar een feestje wordt uitdagend, laat staan dat lopen en praten niet (meer) vanzelf gaat. Fijn om te weten dat een persoonlijk revalidatietraject bij Merem Medische Revalidatie je dan verder kan helpen.

Grenzen verleggen
“Focus op wat je wel kunt.” Bij Merem zeggen we dit niet alleen, we handelen er ook naar. Dagelijks helpen we honderden mensen op weg naar een leven met meer mogelijkheden. Kinderen en volwassenen die allemaal hun persoonlijk grenzen verleggen, waarvan velen met (aangeboren) hersenletsel. Als geen ander weten wij hoe belangrijk hersenen zijn en dat gedegen wetenschappelijk onderzoek noodzakelijk is.

Nieuwe therapiefiets
Haarspeldbochten, verzuring, twijfel, angst om af te dalen… als Merem Stelvio Rijders (MSR) gaan we ook grenzen verleggen. Niet voor onszelf, maar voor BikeForBrains én voor een gloednieuwe therapiefiets voor de kinderafdeling van Merem Medische Revalidatie. Zo’n glimmende, aanpasbare driewielfiets voor onze kleinste patiëntjes die bij ons revalideren. Zo eentje die kinderogen doet glinsteren. Een fiets die ze helpt bij hun herstel en waar ze met een grote glimlach op rondfietsen.

Steun ons!  
Stichting Bike4Brains zamelt fondsen in voor preventie van en revalidatie na hersentrauma’s bij kinderen en volwassenen. merem is dit jaar 1 van de begunstigden, waarvoor geld in gezmaled wordt voor een therapiefiets. Voor zo’n superfiets pakken wij graag de fiets om in Italie  ‘de col’ van Europa, de Stelvio, te trotseren. Daarbij hebben we jouw steun hard nodig. Iedere donatie, groot of klein, is welkom. Je kunt ons als team sponsoren of persoonlijk. Aan jou de keuze. Help jij mee om samen het verschil te maken in het leven van een ander?

Wij gaan in ieder geval op 24 augustus de vouwen uit onze broek fietsen. Als je ons wilt aanmoedigen op de berg… wees welkom!

Sportieve groet namens het team van de Merem Stelvio Rijders,

Suzanne, Siem, Jeffrey, Sander, Vera, Tatjana, Anna en Sandra.

 

 

20/06/2024
19:21

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.