Sander ter Weel

Ik fiets de Stelvio op voor B4B!

( Lid van team: Merem Stelvio Rijders )

Wij gaan grenzen verleggen!

Een ongelukkige val met de fiets, een auto-ongeluk of een hersenbloeding. Het kan iedereen overkomen. Ook kinderen. Hersenletsel ligt dan op de loer en gooit je hele leven in de war. Even een broodje smeren of naar een feestje gaan wordt uitdagend, laat staan dat lopen en praten niet (meer) vanzelf gaat. Fijn om te weten dat een persoonlijk revalidatietraject je dan verder kan helpen.

Grenzen verleggen
“Focus op wat je wel kunt.” Bij Merem Medische Revalidatie zeggen we dit niet alleen, we handelen er ook naar. Dagelijks helpen we honderden mensen op weg naar een leven met meer mogelijkheden. Kinderen en volwassenen die allemaal hun persoonlijk grenzen verleggen, waarvan velen met (aangeboren) hersenletsel.

Nieuwe therapiefiets
Haarspeldbochten, verzuring, twijfel, angst om af te dalen… als Merem Stelvio Rijders (MSR) gaan we ook grenzen verleggen. Niet voor onszelf, maar voor een gloednieuwe therapiefiets voor de kinderafdeling van Merem Medische Revalidatie. Zo’n glimmende, aanpasbare driewielfiets voor de kleinste patiëntjes die bij ons revalideren. Zo eentje die kinderogen doet glinsteren. Een fiets die ze helpt in hun herstel en waar ze met een grote glimlach op rondfietsen.

Steun ons!  
Voor zo’n superfiets pakken wij ook graag de fiets om in Italie  ‘de col’ van Europa, de Stelvio te trotseren. Wie ons een beetje kent, begrijpt dat we jouw steun daar hard bij nodig hebben. Iedere donatie, groot of klein, is welkom. Je kunt ons als team sponsoren of persoonlijk. Aan jou de keuze. Help jij mee om samen het verschil te maken in het leven van een ander?

Op 24 augustus ga mijn collega's en ik de vouwen uit onze broek fietsen, daarmee steunen wij het doel van de stichting Bike4Brains om fondsen in te zamelen voor preventie van en revalidatie na hersentrauma’s bij kinderen en volwassenen. Als je ons wilt aanmoedigen op de berg… wees welkom!

Sportieve groet van Sander

 

 

25/06/2024
00:24

Ira en Rik

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
28/05/2024 | 22:00

We zijn nu echt begonnen...

Het hing al even in de lucht, maar nu gaan we echt los. Het is heel aanstekelijk om te merken hoeveel positiviteit er weer los komt. Wij zijn 8 collega's die zich committeren aan een prachtig doel. We zoeken sponsors die onze sportieve inzet op de flanken van de Stelvio waarderen. Samen hopen we een mooi bedrag bij elkaar te sprokkelen voor Bike 4 Brains. Een stichting die zich, net als wij, inzet voor de revalidatie van patiënten met niet aangeboren hersenletsel. Iedereen is al lekker bezig met geld inzamelen en nu komen ook de eerste sponsors binnen voor op ons nieuw te ontwerpen tenue. Wat is het toch heerlijk om te merken dat 'wie goed doet, goed ontmoet!' Nu al in een lekkere flow en dat wordt alleen nog maar beter. Niet vergeten te trainen....?!

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.