Coen Vendrig

Ik fiets de Stelvio op voor B4B (en een beetje voor de lol)!

( Lid van team: Luba )

Al jaren ben ik bij de organisatie van de Esperienza Stelvio betrokken. Ik zou mijn netwerk ook dit jaar willen vragen om te doneren. Niet in de laatste plaats omdat ik begin 2023 zelf een hersenoperatie 🧠 heb moeten ondergaan.

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hoe groot of klein ook, heeft impact. Ik heb het geluk gehad dat met de huidige technieken de operatie en het herstel voorspoedig zijn verlopen. Deze technieken zijn in het verleden mede mogelijk gemaakt door donaties om NAH op te kunnen sporen (bijvoorbeeld de MRI-scan) en te behandelen. Deze ontwikkelingen staan nooit stil!

Jouw donatie helpt in onderzoek naar nog betere manieren om NAH te kunnen behandelen. De revalidatie is naast een eventuele operatie minstens zo belangrijk. Ik gun het iedereen die herstellende is van NAH om zijn of haar leven + sport weer op te kunnen pakken 🤞

Ik heb er tot begin 2023 zelden bij stilgestaan, maar NAH kan iedereen treffen.

20/02/2024
19:05

Luba

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.