Anna Roolker

Ik ga de Stelvio op fietsen met mijn team Merem Stelvio Rijders

( Lid van team: Merem Stelvio Rijders )

Wij, de Merem Stelvio Rijders, gaan grenzen verleggen!

Een ongelukkige val met de fiets, een auto-ongeluk of een hersenbloeding. Het kan iedereen overkomen. Ook kinderen. Hersenletsel ligt dan op de loer en gooit je hele leven in de war. Even een broodje smeren of naar een feestje wordt uitdagend, laat staan dat lopen en praten niet (meer) vanzelf gaat. Fijn om te weten dat een persoonlijk revalidatietraject je dan verder kan helpen.

Grenzen verleggen

“Focus op wat je wel kunt.” Bij Merem Medische Revalidatie zeggen we dit niet alleen, we handelen er ook naar. Dagelijks helpen we honderden mensen op weg naar een leven met meer mogelijkheden. Kinderen en volwassenen die allemaal hun persoonlijk grenzen verleggen, waarvan velen met (aangeboren) hersenletsel.

 

Nieuwe therapiefiets
Haarspeldbochten, verzuring, twijfel, angst om af te dalen… als Merem Stelvio Rijders (MSR) gaan we ook grenzen verleggen. Niet voor onszelf, maar voor een gloednieuwe therapiefiets voor de kinderafdeling van Merem Medische Revalidatie. Zo’n glimmende, aanpasbare driewielfiets voor de kleinste patiëntjes die bij ons revalideren. Zo eentje die kinderogen doet glinsteren. Een fiets die ze helpt in hun herstel en waar ze met een grote glimlach op rondfietsen.


Steun ons!  

Voor zo’n superfiets pakken wij ook graag de fiets om in Italie  ‘de col’ van Europa, de Stelvio te trotseren. Wie ons een beetje kent, begrijpt dat we jouw steun daar hard bij nodig hebben. Iedere donatie, groot of klein, is welkom. Je kunt ons als team sponsoren of persoonlijk. Aan jou de keuze. Help jij mee om samen het verschil te maken in het leven van een ander?

Wij gaan op 24 augustus de vouwen uit onze broek fietsen. Als je ons wilt aanmoedigen op de berg… wees welkom!

Sportieve groet van de Merem Stelvio Rijders: Anna Roolker, Suzanne van de Gun, Siem Matton, Jeffrey van Limpt, Sander ter Weel, Vera den Toom en Tatjana Lamme.

 

 

11/06/2024
11:24

Ilse

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.