Bike4Brains Kids 2023

 

Bike4Brains Kids 2023

Op woensdag 28 juni organiseren wij de allereerste editie van Bike4Brains Kids.

Dit event organiseren wij speciaal en alleen voor alle leerlingen van (College) Ariane de Ranitz in Utrecht. Samen met de school, alle leerkrachten en alle therapeuten en collega’s van De Hoogstraat Revalidatie organiseren we een toffe race/run.

Hoe ziet deze gave dag eruit?

De leerlingen gaan op deze woensdag samen met hun leerkracht/docent en de klas naar de atletiekbaan. Daar heeft elke klas een tijdsblok om zo hard, zo goed en zo prettig mogelijk te fietsen, steppen, rollen, rijden of misschien wel hardrennen. Heel veel plezier hebben vinden wij belangrijk. Er zijn wel echte scheidsrechters aanwezig om te controleren of alles eerlijk gaat. Na de race/run ontvangen de kinderen een welverdiende goodybag en natuurlijk een medaille. Naast deze race/run kunnen kinderen ook de hindernisbaan uitproberen, tikspelen uitproberen of voetballen.

 

Voor het goede doel!

Naast een gave dag proberen we ook zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor De Hoogstraat Revalidatie en het Daan Theeuwes Centrum. De wens is om hiermee aangepaste duo- fietsen, skelters, steppen en aangepaste kinderfietsen aan te kunnen kopen. Hierdoor kunnen straks nog meer kinderen lekker sporten en bewegen.

 

Wat vragen we aan de klas en de leerlingen?

Via deze website maakt de leerkracht/docent een eigen team voor de klas aan. Via deze pagina kunnen de leerlingen zich super veel laten sponsoren. Dit door bijvoorbeeld ouders, opa en oma, door de buren, familie en/of vrienden te vragen.

Wij hopen samen met de leerlingen dat we veel sponsoren weten te vinden die alle sportieve prestaties en hiermee ons goede doel ondersteunen. Ons streefbedrag is € 10.000.- Het zou fantastisch zijn als we samen dit bedrag ophalen.

 

Informatie over het meedoen of vragen?

Je kunt terecht bij je eigen leerkracht/docent. Maar je kunt ook een mail sturen naar j.v.d.kreeke@dehoogstraat.nl of bel even naar 06-82315460

Wij hebben er zin in!

 

Schrijf je hier in 

12/08/2023
15:57
Bekijk alle

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.