Bike4Brains Kids 2023

 

Bike4Brains Kids 2023

Op woensdag 28 juni 2023 organiseren wij als Stichting Bike4Brains de eerste editie van het kids-wielerevent 'Bike4Brains Kids'. Dit om fondsen te werven voor De Hoogstraat Revalidatie. Dit revalidatie centrum biedt o.a. behandeling en ondersteuning aan jongeren en jongvolwassenen in hun strijd tegen en na niet aangeboren hersenletsel. Mede door de financiële steun van Bike4Brains aan projecten, activiteiten en rollend materieel binnen dit centrum dragen we bij aan het herwinnen van Quality of Life en het vergroten van de zelfstandigheid voor jongeren met ernstig hersenletsel. 

Na de eerste drie reguliere edities van de Ronde van Nederland in 2020, 2021 en 2022 hebben we deelnemers, organisatie en vrijwilligers gevraagd om hun feedback. Op basis van deze feedback gaan we in 2023 ook dit Kids event organiseren. 

Met de donatiegelden van 2023 hebben we de volgende concrete sponsordoelen op het oog:

 • Voor De Hoogstraat Revalidatie: één of meerdere aangepaste wegfietsen die kunnen worden ingezet tijdens de behandelingen van NAH

Met het meedoen aan ons event en het werven van sponsorgelden draag je hier dus direct aan bij!

 

Hoe ziet het evenement er uit?

 • Locatie van het evenement is de atletiekbaan gelegen naast de Mytylschool.
 • De deelnemende kinderen worden verwacht gesponsorde rondjes te fietsen op de atletiekbaan
 • Naast de sportieve uitdaging van het fietsen is er ook divers ander vermaak geregeld voor de kinderen, oa een springkussen.
 • Elke deelnemer ontvangt een gratis goodiebag met daarin diverse leuke goodies.

Praktische informatie voor de deelnemers en hun begeleiders ten aanzien van oa parkeren, ophalen goodiebag, programma eventdag, werven van sponsorgelden, enz. zal via de Mytylschool en per mail worden verstrekt!

LET OP: Het dragen van een valhelm tijdens de fietstocht is verplicht voor alle kinderen. Wij zullen vanuit het event zorgdragen voor voldoende helmen.

 

Inschrijven en fondsenwerving starten?

Schrijf je nu in voor de Bike4Brains Kids 2023. Dat kan dit jaar op vijf manieren:

 • Optie 1: Deelname Bike4Brains Kids - gratis
 • Optie 2: Deelname Bike4Brains Kids - incl. startdonatie € 5,-
 • Optie 3: Deelname Bike4Brains Kids - incl. startdonatie € 10,-
 • Optie 4: Deelname Bike4Brains Kids - incl. startdonatie € 25,-
 • Optie 5: Vrijwilliger Bike4Brains Kids - gratis

We hopen vervolgens dat je een aantal sponsors/donateurs weet te vinden die je sportieve prestatie voor het goede doel steunen. Het streven is om met dit event dit jaar € 10.000,- op te halen. Het streef donatiebedrag per deelnemer hebben we op € 50,- gezet. Het zou fantastisch zijn als je dit bedrag ophaalt.

LET OP: Ondanks dat we met de organisatie alle mogelijke veiligheidsmaatregelen treffen om het wielerevent zo veilig mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk om te vermelden dat meedoen geheel op eigen risico is. Met inschrijving voor het event ga je akkoord met het Reglement voor onze events. 

Schrijf je in 

 

Alleen doneren?

Liever niet meedoen, of als vrijwilliger aan de slag, of een eigen inzamelactie starten, maar wel willen bijdragen. Alleen doneren is ook mogelijk via deze website. En wordt enorm gewaardeerd.

Doneer nu

 

Ronde van Nederland 2023 en/of Esperienza Stelvio 2023 ook wat voor jou?

Naast Bike4Brains Kids 2023 organiseren we dit jaar ook nog het wielerevent Ronde van Nederland en Espierenza Stelvio in Bormio in Italie. Bij dit laatstgenoemde meerdaagse wielerevent beklim je oa de beruchte Passo dello Stelvio voor het goede doel. 

 • Meer info over de Ronde van Nederland kun je hier vinden. Evenementdatum 1 juli 2023.
 • Meer info over de Esperienza Stelvio kun je hier vinden. Evenementdatum 26 augustus 2023.

 

 

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.