Vo1A College Ariane de Ranitz

Ik ren mee met Bike4Brains Kids!

Onze klas doet mee aan het sport - sponsor - event Bike4Brains Kids op woensdag 28 juni! Onze vraag is: wil je onze klas sponsoren?

Naast het beleven van een gave sportdag proberen we ook zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor De Hoogstraat Vriendenfonds. Als school en revalidatieteam willen we heel graag meer aangepaste duo-fietsen, skelters, steppen en aangepaste kinderfietsen voor de leerlingen van Ariane de Ranitz. Dit kunnen we dan hier aanvragen. Hierdoor kunnen straks nog meer leerlingen lekker bewegen.

06/06/2023
13:58

Jacqueline

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.