Pim Koteris

Ik fiets de Stelvio op voor B4B!

( Lid van team: Topicus )

Ik heb uitdagingen nodig om ergens voor te gaan. Of dat nou fysieke uitdagingen zijn of mentale uitdagingen. De fysieke uitdaging is er wel, met mijn deelname aan Esperienza Stelvio. Niet alleen het bijtrainen van kracht, maar ook het zorgen dat de hoeveelheid kilo's die ik omhoog moet brengen lager is, geven die uitdaging vorm. Op dit moment ben ik er 11 kwijt, maar dat is nog lang niet genoeg wat mij betreft. 

Waarom ik dit doe? Omdat het een mooie uitdaging is, maar óók omdat het voor een belangrijk doel is. Zoals ik hierboven al zei houd ik ook van een mentale uitdagingen, of dat nu is op mijn werk, of in bijvoorbeeld pubquizzen. Daarbij zijn je hersenen natuurlijk van groot belang. Mensen die met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) te maken krijgen, kunnen van het ene op het andere moment minder met hun hersenen. Dan zijn pubquizzen nog een luxe, vergeleken met zaken die zij niet meer kunnen. Een goede revalidatie is dan van groot belang. 

Steun mij en het goede doel door mij te sponsoren. 

0 m
van mijn doel 22 km
02/06/2023
08:09

Everald en Marsha

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.