Marcel Aalbers

Ik fiets met NAH de Stelvio op voor B4B.

( Lid van team: Team Marcel )

In januari 2015 ben ikzelf getroffen door een ernstige hersenbloeding en na een lang intensief revalidatie traject heb ik uiteindelijk in september 2015 de laatste 2 bochten van de stelvio op kunnen fietsen samen met mijn fietsvrienden.

Tijdens het revalidatie traject heb ik meermaals aan de lijven ondervonden dat er te weinig mogelijkheden zijn die aansluiten op het revalidatie programma voor jongvolwassenen met NAH.

Mede door mijn gesprekken met Adriaan Theeuwes en Daniël van de Beek ben ik extra gemotiveerd om nog meer geld in te zamelen om WEL de benodigde revalidatie middelen te kunnen faciliteren.

Daarom fiets ik op zaterdag 26 augustus de Stelvio op voor Bike4Brains.

 

 

 

 

26/08/2023
17:15

Monique

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.