Eric Swartjes

Het zou jouw maar overkomen!!

( Lid van team: Team Marcel )

Het zou jouw maar overkomen!!!

Dat is ook de reden waarom ik mij(nogmaals) ga inzetten voor deze actie van B4B met Team Marcel.

Je bent jong en staat midden in het leven. Twee jonge kinderen, een mooi eigen bedrijf opgezet en dan krijg je een hersenbloeding. Je wereld stort in en moet nog maar afwachten of je ooit nog uit die rolstoel gaat komen. Je kan moeilijk praten en aan één kant je arm en been niet goed gebruiken. Een harde realiteit.

Dat overkwam "Marcel" de zoon van mijn zus in januari 2015. Samen hadden we daarvoor al veel gefietst en ons ingezet voor diverse goede doelen zoals 2x Alpe d'HuZes en Ride4Kids. In spetember 2015, dus vrij kort nadat dit was gebeurd, zijn we met een groep vrienden voor B4B de Stelvio opgefietst. We hebben Marcel de laatste 200m op een fiets gezet en naar boven geduwd. Waarom, omdat hij een ontzettende wilskracht heeft en weer een fiets op wilde. Destijds zei hij; "Er komt een moment dat ik zelf weer die berg op fiets".

Na jaren lang revalideren, tegenslagen overwinnen en doorzetten is dat moment nu aangebroken en ga ik hem op 27 augustus helpen om de Stelvio op te fietsen. Ruim 20km bergop fietsen naar een hoogte van 2757m!! Dit alles ook met het doel om geld in te zamelen voor de stichting Bike4Brains.

Met het geld dat wordt ingezameld, ondersteunt Stichting Bike4Brains de Daan Teeuwes kliniek en het op te richten Erik Schredder huis. Met dit geld kunnen actieve revalidatie trajecten worden ondersteunt zodat met name ook jonge mensen na een intensieve revalidatie weer de mogelijkheid krijgt om weer alle kansen te grijpen om maximaal te herstellen en een mooie toekomst op te bouwen. Een goede revalidatie is daarvoor erg belangrijk!

Marcel is hier een uitgesproken voorbeeld van hoe je met een goede revalidatie weer een toekomst krijgt.

Ik hoop op jullie steun te kunnen/mogen rekenen.

Met vriendelijke groeten,

 

Eric

 

 

 

02/06/2023
22:45

Gerda

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.