Auke Hoekstra

Ik fiets de Stelvio op voor Bike4Brains

( Lid van team: De Hoogstraat! )

Afgelopen jaren heb ik een aantal keer van dichtbij meegemaakt wat NAH (niet-aangeboren-hersenletsel) teweeg kan brengen. Het heeft forse invloed op het leven, de toekomt en dat van hun dierbaren (gehad).

Op mijn werk zie en ervaar ik dagelijks hoe belangrijk het is voor een revalidant om actief te zijn en hoezeer fietsen daar aan kan bijdragen, het proces van beter worden, aansterken en de mobiliteit te vergroten.

Om dit jaar zoveel mogelijk geld in te zamelen voor revalidatiefietsen voor het DTC en De Hoogstraat fiets ik mee de Stelvio op!

06/06/2023
11:47

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting Bike4Brains zet zich in voor revalidanten die getroffen zijn door NAH (niet aangeboren hersenletsel). De stichting is opgezet vanuit een passie voor (wieler)sport en een gemeenschappelijk gevoel dat er tijdens en na het revalidatieproces nog veel ruimte voor verbetering is. Dat kan een enorm verschil maken in levenskwaliteit, participatie en zelfstandigheid. Het is onze missie om NAH-getroffenen te steunen in hun strijd om te leren leven met hersenletsel en waar mogelijk te voorkomen.